Müezzinoğlu’ndan flaş açıklama!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Bursa’daki terör saldırısı ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Müezzinoğlu’ndan flaş açıklama!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa’daki terör saldırısına ilişkin, “Bizim ambulanslarımızla 13 hastamız hastanelere taşındı. Şu anda 13 hastamız arasında ağır diyebileceğimiz ciddi bir vaka yok, çok şükür. Diğer bütün yaralılarımıza da Allah’tan acil şifalar diliyorum. Kulak çınlaması gibi ayaktan gelen vakalarla birlikte hastaneye müracaat sayısı şu anda son bilgi, yaklaşık 20 civarına ulaştığı şeklinde.” dedi.

Müezzinoğlu, Gece Görüşlü Ambulans Helikopterinin tanıtım toplantısı öncesinde, Bursa’da yaşanan terör saldırısıyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

Saldırıda yaralananlara “geçmiş olsun” dileklerini ileten Bakan Müezzinoğlu, “Özellikle ülkemiz adına, milletimiz adına son dönemde canımızı sıkan, yüreğimizi yakan, kanatan, üst üste terör eylemlerini yaşadık. Bugünkü Bursa’da olan olayı lanetliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Müezzinoğlu, “Terörist yaklaşık 25 yaşlarında bir bayan, parçalanmış vaziyette. Şu anda tabii ki kimlik bilgileri ve ilişkili yapıyla ilgili bir bilgimiz yok. Onun incelemeleri İçişleri Bakanlığı tarafından yapılıyor.” dedi.

 

Yaralıların durumu hakkında ise Bakan Müezzinoğlu, “Bizim ambulanslarımızla 13 hastamız hastanelere taşındı. Şu anda 13 hastamız arasında ağır diyebileceğimiz ciddi bir vaka yok, çok şükür. Diğer bütün yaralılarımıza da Allah’tan acil şifalar diliyorum. Kulak çınlaması gibi ayaktan gelen vakalarla birlikte hastaneye müracaat sayısı şu anda son bilgi, yaklaşık 20 civarına ulaştığı şeklinde. Şu anda ciddi vaka, ağır vaka, hayati risk taşıyan bir vakamız söz konusu değil, çok şükür. İnşallah bu olaylarla tekrar karşı karşıya kalmayız.” bilgilerini aktardı.

 

Bakan Müezzinoğlu, bir gazetecinin “Bursa’ya gidecek misiniz?” sorusunu da “Bu akşam bilgileri takip edelim. Muhtemelen yarın sabah, İçişleri Bakanımızla birlikte programı değerlendireceğiz.” diyerek yanıtladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X