Müezzinoğlu’ndan Yenişehir’e hastane müjdesi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Yenişehir ilçesine hastane sözü verdi.

Müezzinoğlu’ndan Yenişehir’e hastane müjdesi

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile birlikte Yenişehir’e gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, çarşı içinde bir çay ocağında vatandaşla çay içip sohbet etti. 

AK Parti ilçe lokalinde partililerle de bir araya gelen Müezzinoğlu, el ve gönül birliği ile bir seçim olduğunu belirterek, ‘Ben 6 aydan bu yana Bursa’da seçim çalışmaları yapıyorum. Gittiğim her yerde büyük alaka gördüm. Vatandaşımız bizi kendilerinden biri gibi gördü. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bursa ve bütün ilçelerine hizmet etmek bizim için ayrı bir zevk olacak. 1 Kasım seçimlerinde vatandaşımız bize büyük bir sorumluluk yükledi. Bunun şuurundayız. Önümüzde 4 yıllık bir süreç var. Bu süre içinde düşmanları üzüp dostlarımızı sevindireceğiz” dedi.

Yenişehir’e hastane müjdesi veren Müezzinoğlu, “Bu bizim boynumuzun borcu. İnşallah 2016 yılında Yenişehir’e verdiğimiz sözü yerine getirip hastanemizin temelini atacağız. Kimse merak etmesin” diye konuştu.

Müezzinoğlu, ardından Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik’i ziyaret etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X