Müezzinoğlu’ndan Yeşim’e ziyaret

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa programında Yeşim Tekstil’e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Müezzinoğlu’ndan Yeşim’e ziyaret

SEYİT GÜNDOĞAN

 

Programında olmamasına rağmen Yeşim Fabrikası’na gelerek Nergis Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar ile Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya eşliğinde fabrikayı gezen Müezzinoğlu, Yeşim’e hayran kaldı. Fabrika çalışanları ile sohbet eden kreşteki çocukları da ihmal etmeyen Müezzinoğlu, vardiya değişimi sırasında çalışanlara seslendi.

  

“YEŞİM DİMDİK AYAKTA”

Bir dünya markası olan Yeşim Tekstil’e gelmenin mutluluğunu yaşadığını kaydeden Müezzinoğlu, yaşanılan bir  çok sıkıntıya rağmen Yeşim Grubu’nun dimdik ayakta olduğunu ve geleceğe umutla ve güvenle yürüyeceğini söyledi. 

 

Ülke olarak zaman zaman çok olağanüstü istikrarsızlıkları sıkıntıların geçtiği dönemler olduğunun altını çizen Müezzinoğlu, “Yeşim Grubu da bu istikrarsızlıkların sıkıntısını çekti, bedelini ödedi ama yine dimdik ayakta geleceğe umutla ve güvenle yürüyecek. Siz değerli Yeşim Grubu çalışanları da, yarınlar bugünden daha iyi olacak şekilde geleceğinizi, bir taraftan alın terinizi helal rızkınızla yarınlara daha güçlü yürüyeceksiniz” diye konuştu.

 

“EVET”LERİNİZDEN TEREDDÜTÜM YOK”

Başarı için istikrar ve güvenin önemli olduğunun altını çizen Müezzinoğlu, zaman zaman yaşanan sendelemeler temel sebebinin istikrarsızlıktır ve güvensizlik olduğunu söyledi. 

Müezzinoğlu, ülkenin istikrarı ve güveni yakaladığı zaman bütün iş dünyasının da istikrarı ve başarılı büyümeleri yakaladığını belirtirken, iş dünyasının ve toplumun krizlerde ve istikrarsızlıklarda bedel ödediğini kaydetti. 

Müezzinoğlu, “Milletin bedel ödemediği, milletin merkezde olduğu, milletin adına güçlü bir sistemin olduğu istikrarlı ve güvenli yönetimlerin olduğu dönemi hep birlikte şekillendirelim. Türkiye’nin ve büyük Türk milletinin dünya ile yarışabilecek potansiyeli var. Yeter ki istikrarlı ve güçlü bir yolculuk yapsın. Yeter ki milletin önüne ikide bir sorun çıkartılmasın, tökezlettirilmesin, krizler yaşatılmasın. 16 Nisan’da elinizi vicdanınıza koyarak aklınızla analiz yaparak, milletçe yarınlarımızın çok daha güçlü, dünya ile yarışabilecek bir noktada olması için sizler doğru olanı yapacaksınız. Evetlerinizden tereddüdüm yok. 

Bu genç Cumhuriyeti bize büyük önder Mustafa Kemal Atatürk miras olarak bıraktı. Bize düşen mirasyedi olmak değil, mirası büyütmek ve geliştirmektir. Bize vasiyet olarak bırakılan muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki hedefe yürümek için de istikrarlı, güvenli, birbirini seven ortak hedeflere birlikte yürüyebilen dönemi bundan sonra çok daha güçlü bir şekilde başarırız. Bunun için milletin vicdanı ve milli irade önemli” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X