Müezzinoğlu’nu ağırladılar

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse ve yönetim kurulu üyeleri, hafta sonun Bursa’da olan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nu ağırladı.

Müezzinoğlu’nu ağırladılar

BTTDD Bursa Şube merkezinde gerçekleşen yönetim kurulu toplantısına katılan Bakan Müezzinoğlu, “Ben de Batı Trakya ailesinin bir üyesiyim. Bursa’ya gelip de sizin yanınıza, yani evime uğramadan gitmek olmazdı” dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BTTDD Bursa Şubesi’nin günümüze kadar hayata geçirdiği projeleri yakından takip ettiğine dikkat çekerek, “BTTDD Bursa Şubesi, faaliyetlerinin çokluğu ve gerçekleştirdiği büyük organizasyonlar ile sesini Ankara’ya ve tüm Türkiye’ye duyurmayı başarıyor. Sizler bu davanın kahramanlarısınız. Ümit ediyorum ki başarılarınız daim olur” ifadelerini kullandı.  

BTTDD Bursa Şubesi’nde kendini evinde gibi hissettiğini belirten Bakan Müezzinoğlu, “Batı Trakya davası uğruna yılmadan mücadele eden ve ülkemizdeki Batı Trakyalı vatandaşlarımızın iyiliğini bu denli gözeten kardeşlerimle olmaktan gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şükrü Köse ise, “Sizler gibi devlet büyüklerimizin yaptığı ziyaretler sayesinde gücümüze güç katıyoruz. Batı Trakyalı kardeşlerimiz adına gerçekleştireceğimiz sosyal sorumluluk projeleri hakkında tecrübelerinizden ve desteklerinizden faydalanmak bizlere büyük artılar katacaktır. Bizleri kırmayıp yönetim kurulu toplantımıza katıldığınız ve camiamız adına vermiş olduğunuz güçlü destek için, şahsım ve yönetimdeki arkadaşlarım adına size teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X