Muhacir Der Yaz Kuran Kursu Programına Başladı

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde faaliyet yürüten Muhacir Der yaz ayının gelmesiyle Kur’an kursları programına başladı. Ceylanpınar ilçesinde y…

Muhacir Der Yaz Kuran Kursu Programına Başladı

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde faaliyet yürüten Muhacir Der yaz ayının gelmesiyle Kur’an kursları programına başladı. Ceylanpınar ilçesinde yaptığı faaliyetlerle tanılan Muhtaçlarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Muhacir Der) okulların tatil olmasıyla Kur’an Kurslarına başlayan dernek kısa süre içerisinde öğrencilerle kaynaşıp derslere yoğun bir şekilde başladıklarını belirtti. Konuyla ilgili açıklama yapan Muhacir Der Başkanı İbrahim Bektaş, “Muhacir Derneği olarak yönetim kurulumuzca aldığımız karar neticesinde Suriyeli ve Ceylanpınarlı kız ve erkek çocuklara ayrı ayrı olmak üzere Kur’an, Siyer ve Temel Dini Bilgiler derslerinin verilmesi için çalışma başlattık. Bu yaz boyunca çocuklarla yapacağımız derslerin daha cazip hale gelmesi için sosyal aktivite etkinliklerimize de ağırlık vereceğiz inşallah. Öğrencilerimize havuz, futbol maçı ve gezi gibi çeşitli etkinliklerle kurslarımızı sevdirmeyi planlıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X