Muharrem Çelik’in 22. Kişisel Sergisi Piazza’da Açıldı

Ünlü ressam Muharrem Çelik’in 22. kişisel sergisi, kaliteli ve hesaplı alışveriş olanaklarının yanı sıra kültür, sanat ve eğlence alanında düzenlediği…

Muharrem Çelik’in 22. Kişisel Sergisi Piazza’da Açıldı

Ünlü ressam Muharrem Çelik’in 22. kişisel sergisi, kaliteli ve hesaplı alışveriş olanaklarının yanı sıra kültür, sanat ve eğlence alanında düzenlediği etkinliklerle de çekim merkezi olan Şanlıurfa Piazza’da açıldı. Şanlıurfalı ressam Muharrem Çelik’i hemşerileriyle buluşturan sergi Piazza AVM ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü. Çelik’in kendine özgü renkleri ve sanat çizgisini yansıtan sergi Şanlıurfa Piazza Alışveriş Merkezi’nde 15 Kasım tarihine kadar gezilebilecek. 1974 yılında Şanlıurfa’da doğan Muharrem Çelik, ressamlığın yanı sıra köşe yazarlığı yapmakta, izcilik, folklor ve tiyatro ile de ilgileniyor. Ulusal dergilerde yazıları yayınlanan Çelik’in, denemelerinden oluşan “Dilara Gönül Bağları” ve araştırmalarından oluşan “Şanlıurfa Kültüründe Düğün ve Evlilikler” ile “Çilede Açılan Çiçek – Şiirler” adlı 3 eseri bulunuyor. Birçok kuruluştan ödül almış olan Çelik, bu güne kadar 22 Kişisel, 60 karma resim sergisi açtı. Çelik’in, aynı zamanda Yeşilay Cemiyeti Şanlıurfa Şube Başkanı olduğu öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X