Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Muharrem İnce kararını değiştirdi!

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin iptal edildiği duyurulan Bartın ve Zonguldak mitinglerinin bugün yapılacağı duyuruldu.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin iptal edildiği duyurulan Bartın ve

CHP’de milletvekili listesinin ortaya çıkmasının ardından sosyal medya hesabı Twitter’dan ‘Sesim kısıldı’ diyerek Zonguldak ve Bartın mitinglerini iptal edebileceğini duyuran İnce’nin bugünkü mitingleri iptal olmuştu. CHP’nin basın biriminden yapılan iptal açıklamasında herhangi bir gerekçe gösterilmemişti.

CHP’den yeni yapılan bir açıklama ile mitinglerin bugün yapılacağı duyuruldu. CHP’nin açıklamasına göre Bartın’daki miting Cumhuriyet Meydanı’nda saat 14.30’da, Zonguldak’taki miting de Madenci Anıtı önünde saat 17.00’de gerçekleşecek.

İnce de sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda sesinin sesinin biraz düzeldiğini söylerken “Kötü çıkarsa kusura bakmayın” dedi.

Dün gece CHP’de vekil listelerinin belli olmasıyla Muharrem İnce’ye yakın yaklaşık 20 kişiden çoğunluğunun aday listelerine girmediği görülmüştü. Kulislere yansıyanlara göre listeden rahatsız olduğunu dile getiren İnce’nin bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesi bekleniyordu. RS FM’de yayınlanan Bidebunudinle’nin ekibine konuşan İnce’ye yakın kaynaklar, mitinglerin iptal edilmesinin ses kısıklığından dolayı olmadığını belirtmişti. Kaynaklar mitinglerin parti yönetimi ve İnce arasındaki liste krizi nedeniyle iptal edildiğini belirtirken akşam saat 17.00’ye kadar çözüm için müzakerelerin süreceği öğrenilmişti.


Avatar Seç KAPAT
CHP Grup Başkanı Özgür Özel, kurultay için 804 imza topladıklarını
Sıradaki Haber Özgür Özel’den kurultay ve yeni parti açıklaması