Muhasebecilerden örnek davranış

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) her yıl olduğu gibi bu yıl da Türk Kızılayı’na kan bağışında bulunarak, destek verdi.

Muhasebecilerden örnek davranış

BSMMMO Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu ile Çevre, Sağlık ve Spor Komisyonu’nun işbirliğinde, BAOB Yerleşkesi’ndeki hizmet binasında gerçekleşen kan bağışı etkinliği kapsamında, Oda’ya gelen mali müşavirler 38 ünite kan toplanmasını sağladı.

BSMMMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer İşci ve Oda Yönetim Kurulu Sekreteri Sabiha Işık’ın da katılımıyla gerçekleşen etkinlikte konuşan BSMMMO Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu Başkanı Ayhan Karaşin ile Çevre, Sağlık ve Spor Komisyonu Başkanı Serdar Özkan, “Odamızda geleneksel hale getirilen kan bağışı kampanyasını, meslektaşlarımızın da desteğiyle sürdürüyoruz. Kan üretilemeyen bir dokudur ve tek kaynağı sağlıklı bağışçılardır. Kan bağışı hem toplumsal hem kişisel açıdan çok önemlidir. Her bir ünite kan bağışı, kan bekleyen binlerce insanın hayatını kurtarmamızı sağlıyor. Bu yüzden herkesi kan bağışlamaya davet ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X