Muhasebecilerin genel kurul heyecanı

4 bin 552 üyesi bulunan BSMMMO’nun bugün start alacak genel kurulunda ilk olarak 3 aday projelerini anlatacak, yarın ise muhasebeci ve mali müşavirler sandık başına giderek, yeni yöneticilerini belirleyecek.

Muhasebecilerin genel kurul heyecanı

ASLIHAN AYDIN

Bursa Serbest Muhasebeci Mail Müşavirler Odası’nın (BSMMMO) 22’inci olağan genel kurulu bugün başlıyor. İlk gün Bursa Akademik Odalar Birliği’nde 3 aday adaylar projelerini açıklayacak. Pazar günü ise muhasebeci ve mali müşavirler sandık başına gidecek. BAOB Yerleşkesinde gerçekleştirilecek seçimde 4 bin 552 kişi 9.00-17.00 saatleri arasında oy kullanabilecek. Oda’nın mevcut başkanı ve Çağdaş Muhasebeciler Grubu’nun adayı Ahmet Hikmet Sönmez, tüm meslektaşları demokratik irade için oy vermeye davet ederek, “Üyesiyle birlikte yönetilen bir anlayışı kalıcı kılmak için, herkesi Çağdaş Gruba oy vermeye bekliyoruz” dedi.

MUHALEFET İDDİALI

 

Meslekte Dayanışma ve Birlik Grubu’nun Başkan Adayı Ali Çevdir ise, Oda’da kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu savunarak, “Kadrolarımızla hazır durumdayız, mevcut yönetimde saymam olmam dolayısıyla bilgi ve tecrübelerimi başkanlığa taşımak istiyorum” diye konuştu. Uludağ Meslekte Birlik Grubu’nun başkan adayı Ali Erdoğan da, iddialı olduklarını ve çıtayı yükselteceklerini söyledi. Erdoğan, “Seçimleri kazanmak için hala çalışmalarımız sürüyor. Projelerimize güveniyoruz” dedi.

İŞTE ADAY YÖNETİM KURALLARI

Çağdaş Muhasebeciler Grubu’nun yönetim kurulu aday listesi, ‘Ahmet Hikmet Sönmez, Hasan Uçar, Ömer İşçi, Fikri Yazkili, İhsan Acar, Hülya Çakır, Mehmet Ufuk Bayrakçı’ şeklinde sıralanırken; Meslekte Dayanışma ve Birlik Grubu ‘Ali Çevdir, Asım Karaman, Fatih Arslan, Ali Serbest, Tülay Erkılıç, Bünyamin Çolak ve Cemil Gicvan’dan oluşan yönetimle oy isteyecek. Uludağ Meslekte Birlik Grubu yönetim kurulu aday listesi ise ‘Ali Erdoğan, Recep Güleçyüz, Şenol Keleş, Mecit Tuğcu, M.Metin Uygur, Murat Ulukaya, Ali Rıza Özaydın” isimlerinden oluşuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X