Mühendislerin yasa tepkisi

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İl Koordinasyon Kurulu bileşeni odalara üye mühendisler, hükümetin hazırlıklarını sürdürdüğü ve TMMOB kanununun da aralarında yer aldığı 24 kanunda değişikliği öngören torba yasa tasarısını protesto etmek iç

Mühendislerin yasa tepkisi

Kar yağışı altında Atatürk Stadı önünde toplanan mühendisler, slogan atarak yürüyüşe başladı.  Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı yürüyüş sonrası  Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü önüne siyah çelenk bırakan kalabalık adına açıklama yapan TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri ve Elektrik Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Remzi Çınar, ‘Ülkemizde çok ciddi sıkıntılar var. Meclise yakın zaman sonra gelecek iki ayrı orba yasası ile toplam 24 yasada değişiklik yapılması öngörülüyor. TMMOB, yani bu ülkenin onuru, namusu, bu ülkede yapılan her türlü olumsuzluğa ‘dur’ demek için, halkın, ülkemizin talan edilmesine karı ‘Hayır’ demek için alanlardayız’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X