Muhsin Yazıcıoğlu Bursa’da dualarla anıldı

Büyük Birlik Partisi lideri Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 6. yılında Bursa’da dualarla anıldı.

Muhsin Yazıcıoğlu Bursa’da dualarla anıldı

6 yıl önce Kahramanmaraş’ta Keşdağı’nda helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu için Emirsultan Camii’nde mevlid-i şerif okundu. Mevlide çeşitli partilerin temsilcileri, BBP il ve ilçe teşkilatları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Mevlidin ardından merhum Yazıcıoğlu için dualar edildi ve cemaate cantıkla ayran ikram edildi. 

Bu anma merasiminin buruk bir program olduğunu belirten Büyük Birlik Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Fevzi Arda, “Şehadetinin üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen hala kaza mı yoksa suikast mı olduğu konusunda hukuki bir netice elde edilmemiş olması bizler için üzüntü ve ızdırap verici bir durumdur. Ancak şurası da bir gerçektir ki, ortada onca şüphe varken, bunu bizlere ve Türk milletine kimse kaza diye kabul ettiremez. Sayın başbakanımızın, kardeşim dediği liderimize kardeşlik yapmasını 4 yıldır bekliyoruz. Şayet aynı şekilde başbakanın başına böyle bir durum gelseydi, hepimiz inanıyoruz ki Muhsin Yazıcıoğlu, yerin altını üstüne getirir, sorumlulara hak ettiği cezayı mutlaka verirdi. Üzülerek söylemem gerekir ki, geçmişte evlerinden bile dışarı çıkamayanlar bugün en çok konuşuyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X