Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Muhtar temsilcileri güçbirliğine gidiyor

Türkiye Muhtar Dernekleri Federasyonu Başkanı Hüseyin Özkan, Türkiye Muhtarlar Birliği Dernekleri Federasyonu (MUBİDEF) Genel Başkanı Bekir Kahyaoğlu güçbirliği yapma kararı aldı.

Türkiye Muhtar Dernekleri Federasyonu Başkanı Hüseyin Özkan, Türkiye Muhtarlar Birliği

SADULLAH ORGAN

Türkiye Muhtarlar Dernekleri Federasyonu Başkanı Hüseyin Özkan, MUBİDEF Genel Başkanı Bekir Kahyaoğlu’u İnegöl’deki ofisinde ziyaret etti. Türkiye’de 50 bin dolayında muhtara hizmet verdiklerini ifade eden MUBİDEF Genel Başkanı Bekir Kahyaoğlu, “Bundan sonra da daha iyi hizmetler yapmak için birlikte yola çıkacağız. Umarım hükümetten istediklerimizi alırız. Ülkemizdeki bütün muhtarlarımıza, bizlere inanmalarını, güvenmelerini istiyoruz” dedi.

Türkiye Muhtar Dernekleri Federasyonu Başkanı Hüseyin Özkan ise, “Hedefimiz sonuna kadar birlikte gitmektir. Birlikte dayanışma var, birlikte güç var, kuvvet var. Bizim taleplerimizin hemen hemen bütünü parlamentodan geçmesi gereken taleplerdir. Bu camianın şiddetle hizmete ihtiyacı var. Muhtar yetkilerini tekrar doldurmamız gerekiyor. Bunun için de dayanışmaya, birlikteliğe ve güce ihtiyacımız var. 1 Kasım’dan sonra harekete geçeceğiz” şeklinde konuştu.


Avatar Seç KAPAT
Bursa'nın İznik ilçesinde trafikte "Önüne bak" uyarısıyla başlayan tartışma, tekmeli
Sıradaki Haber Bursa trafiğinde tekmeli tokatlı meydan savaşı