Muhtardan uyuşturucuya savaş

Karacabey’de Saadet Mahallesi muhtarı Hüseyin Üzer, uyuşturucuya savaş açtı. Üzer, uyuşturucuyla mücadele için miting düzenledi.

Muhtardan uyuşturucuya savaş

AYHAN FİDAN

 

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol da yapılan mitinge katıldı. Mahalle olarak uyuşturucuya savaş açtıklarını kaydeden muhtar Hüseyin Üzer, “Bu illetten çocuklarımızı ve gençlerimizi kurtaracağız. Uyuşturucuyu mahallemizde görmek istemiyoruz. Bunu bitirmek adına sonuna kadar mücadele edeceğiz. Uyuşturucu illetinin son bulması adına bizler elimizden geleni yapmaya hazırız. Bu konuda tek arzumuz, devletimiz bu mücadelemizde bizi yalnız bırakmasın. Uyuşturucunun en büyük dostu işsizlik ve yoksulluktur. Mahallemizdeki işsizlik ve yoksulluğun asgariye indirilmesi lazım. Çünkü işi olan birinin uyuşturucu ile işi olmaz. Gençlere sahip çıkılmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ise, ilk olarak ailelerin çocuklara örnek olması gerektiğini söyledi. 

Özkan, “Çocuklarımıza önce evde anlatmamız gerekir. Çocuklarımıza iyi bir model olmamız gerekir. Bunun kökünü kazımak lazım. Bu uyuşturucuyu kullananların hali içler acısı. Biz Karacabey Belediyesi olarak sosyal alanda, kültürel alanda ve sportif alanda her türlü aktiviteyi destekliyoruz. Çocuklarımız uyuşturucu illetinden uzak dursunlar diye uğraşıyoruz. Hep birlikte bu uyuşturucuyla mücadele etmek zorundayız. Biz gençlere istihdam alanları oluşturarak işsizliği ortadan kaldırmaya çalışıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X