Muhtarlar sorunları dosya ile iletti

Yenişehirli muhtarlar mahallelerindeki sorunları birer dosya haline getirerek belediyeye sundu. Belediye Başkanı Süleyman Çelik, 2015 yılının hizmet yılı olacağını söyledi.

Muhtarlar sorunları dosya ile iletti

GÜRHAN ADANA

Yenişehir’de belediye tarafından düzenlenen toplantıda muhtarların mahallelerindeki sorunlarını içeren dosyaları teslim alındı. 

Muhtarların çoğunlukla arazi yollarının düzenlenmesi, çocuk parkları kurulması, içme suyu getirilmesi gibi taleplerde bulunduğu görüldü. Muhtarların ilettikleri sorun ve beklentileri karşılamak için gerekli girişimleri yapacaklarını belirten Belediye Başkanı Süleyman Çelik, “9 aydan bu yana görevdeyiz ve ilçenin eksiklerini, neler yapılabileceğini biliyoruz. 2015 yılı, hizmet getirilmesi bakımından çok önemli bir yıl olacak” dedi.

ÖNCELİK ACİL TALEPLERDE

Muhtarlardan gelen taleplerin karşılanmasına çalışıldığını, bu aşamada önceliğin acil taleplere verildiğini belirten Çelik, çalışmaların belirli bir plan çerçevesinde gerçekleştirildiğini anlattı. 2015 çalışmaları için kısa, orta ve uzun vadeli bir planlama yaptıklarını ifade eden Çelik, “Bu planlamamızın içine sizlerden gelen istekleri de katacağız. Bir an önce yapılmasında yarar gördüğümüz hizmetlerden başlayacağız. Örneğin, kış mevsiminin ardından, ilkbahar aylarında arazi yollarının düzenlemesine başlayacağız. 2015, belediyemizin projelerinin birer birer hayata geçtiği bir dönem olacak” diye konuştu.

TELEFONUMUZ AÇIK

Bugüne değin muhtarların, kendisiyle randevu almadan görüşebildiğini vurgulayan Belediye Başkanı Süleyman Çelik, “Ben ve daire amirlerim telefonları 24 saat açık tutuyoruz.  Arkadaşları bu konuda uyardım ve telefonlarını hiç kapatmamalarını istedim” ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X