Muhtarlar tek çatı altında toplanıyor

İnegöl Muhtarlar Derneği ve Büyükşehir İnegöl Muhtarlar Derneği olarak hizmet veren iki dernek geçtiğimiz günlerde aldıkları birleşme kararıyla mevcut derneklerini feshetti.

Muhtarlar tek çatı altında toplanıyor

SADULLAH ORGAN

Başkan Yardımcısı Adil Kansu öncülüğünde toplanan dernek temsilcisi muhtarlar ve Birleştirme Komisyonu üyeleri, feshedilen iki dernek yerine, İnegöl Muhtarlar Dayanışma Derneği ismiyle yeni bir dernek kuracaklarını kamuoyuna duyurdu.

Belediye Encümen Salonu’nda düzenlenen toplantıda konu hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Kansu, ‘Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın girişimleriyle yaptığımız toplantılarda mevcut iki dernek ve bu derneklere üye olmayan bağımsız, kalan muhtarların bir araya toplanması için bir karar aldık. Her iki derneğin olağanüstü genel kurul yaparak feshedilmesine karar verildi. Ayrıca fesih işlemi bittikten sonra da İnegöl Muhtarlar Dayanışma Derneği adı altında yeni bir derneğin kurulmasına karar verildi. Mevcut derneklerini feshederek birleşme kararı alan bu iki derneğimiz başkanlarına ve üyelerine teşekkür ediyorum’ şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X