Muhtarlara festival görevi

Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz ve Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ile Muhtarlar Derneği Başkanı Kadri Ergen ve 31 mahallenin muhtarıyla gerçekleştirilen toplantıda, gelecek hafta yapılacak olan Zeytin Festivali ele alındı.

Muhtarlara festival görevi

NEVZAT OKUMUŞ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Muhtarevi’ndeki toplantıda zeytin ve turşu festivallerinin önemine vurgu yaparak, “Bölgemiz zeytin diyarı bir bölge. Zeytinimizin değerini artırmak, tanıtımını daha fazla yapabilmek için festival son derece önemli. Aynı şekilde Turşu Festivali de bizim için son derece önem arz ediyor. Muhtarlıklarımızın festivallere katılımı artırma yönünde çalışmalar yapmalarını istiyoruz” dedi.

Zeytin Festivali etkinliklerinin olmazsa olmazlarından birisinin de kervan geçiş yarışması olduğunu belirten Belediye Başkanı Neşet Çağlayan,  “Son yıllarda festival kervan geçiş yarışmalarında katılımın düşük olduğunu görüyoruz. Bu noktada tüm mahalle muhtarlıklarımıza görevler düşüyor. Kervan geçiş yarışmasına katılımın daha fazla olmasını istiyoruz. Muhtarlıklarımızın hazırlayacakları kortejlerle ilgili masrafları bizler karşılayacağız. Kervan geçişine hazırlanmak ise muhtarlıklarımızın ve okul idarelerimizin görevi olacak. Coşkulu ve katılımın yüksek olduğu bir festival yapmak için hep birlikte uğraşacağız” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X