Muhtarlara ödül

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in her üç ayda bir gerçekleştirdiği muhtarlar toplantısı, Karaman Dernekler Yerleşkesi’nde düzenledi.

Muhtarlara ödül

Toplantıya Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Aydın Saldız, Nilüfer Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Yılmazer’in yanı sıra, Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri ile başkan yardımcıları da katıldı.

Toplantı, Yüzüncüyıl Mahallesi Muhtarı Ali Şık’tan gelen acı haber nedeniyle üzüntüyle başladı. 
Başkan Bozbey, konuşmasının ardından Nilüfer Belediyesi’nin Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği ile birlikte yürüttüğü Muhtarlıklar Arası Atık Pil Toplama Yarışması’nda dereceye giren muhtarlara ödüllerini verdi.

 Yarışmada en çok pil toplayan Konak Mahallesi Muhtarı Hale Çağan birinci olurken ikinci sırada Çamlıca Mahalle Muhtarı Orhan Öztürk, üçüncü sırada Beşevler Mahalle Muhtarı Erol Yılmazer ve dördüncü sırada da Maksempınar Mahalle Muhtarı Mehmet Eren yer aldı.

Yarışma sonucunda muhtarlar, 2017 yaz dönemi boyunca 558 bin 225 gram toplamda 30 bin 846 adet atık pili geri kazanıma kazandırmış oldu. 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X