Muhtarlardan İtfaiye Personeline Ziyaret

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, geçtiğimiz hafta kutlanan İtfaiye Haftası’nda Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi B…

Muhtarlardan İtfaiye Personeline Ziyaret

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, geçtiğimiz hafta kutlanan İtfaiye Haftası’nda Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nı ziyaret ederek, tatlı ikramında bulundu. Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Şube Başkan Mustafa Eren ziyarette itfaiyecilerin haftasını kutlarken, kent genelindeki hizmetler nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti. Eren, “İtfaiyemizin bugüne kadarki yaptıkları hizmetlerden memnuniyet duyuyoruz. Gerçekten çok zor ve kutsal bir görev yapıyorlar. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’ın şahsında bütün fedakar itfaiyecilerimizi tebrik ediyorum” dedi. Eren, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı’nın sadece yangınlara müdahale etmediğini, yangın öncesi, yangın sırasında ve yangın sonrasında yapılması gerekenler konusunda da muhtarları bilgilendirdiklerini belirtti. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Hanifi Acar ise Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yangınlarla ilgili eğitim programları noktasında muhtarların yanı sıra bütün vatandaşlara ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X