‘Muhtarlarla koordineli çalışıyoruz’

Osmangazi’ye en iyi hizmetleri sunmak adına her türlü fikir ve görüşe açık olan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçede görev yapan muhtarlar ile bir araya gelerek, mahallelerde yaşanan sıkıntıları dinledi, sorunların çözümüne ilişkin fikir alış

‘Muhtarlarla koordineli çalışıyoruz’

Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Ferruh Sevimgil ve ilçede görev yapan muhtarları Ördekli Kültür Merkezi’ndeki makamında ağırlayan Başkan Dündar, muhtarların taleplerini dinledi.

Gelen taleplerini not alan ve yaşanan sıkıntıların çözümü için bürokratlarına gerekli talimatları veren Başkan Dündar, “Muhtarlar, belediyemizin mahallelere, vatandaşımıza açılan kapısı. Muhtarlarımızı önemsiyoruz, mahallelerden bizlere ulaştırdıkları sorunların çözümü bizim önceliğimiz. Daha modern bir Osmangazi oluşturmak ve vatandaşlarımıza kaliteli yaşam sunmak adına, muhtarlarımızla birlikte koordineli bir çalışma yürütüyoruz” dedi.

Bir mahalle veya bölgeye herhangi bir çalışma ya da yatırım yapmadan önce, en başta da muhtarlar ile fikir alış verişinde bulunduklarını ifade eden Başkan Dündar, “Osmangazi’nin tüm sorunları bizim için önem arz ediyor. Bu sorunları çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Muhtarlarımızla yaptığımız bu toplantılar, sorunların çözümü açısından faydalı oluyor. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X