Muhteşem ikili Timsah’ı kurtardı

Ya Pablo Martin Batalla ve Deniz Yılmaz olmasaydı…

Muhteşem ikili Timsah’ı kurtardı

Devre arasında takıma katılan yıldız isimlerin 17 gole katkısı oldu ve yeşil beyazlılar korkulu rüya görmedi. Timsah’ın en çok forma bulan futbolcusu ise 26 maçta görev yapan Aziz Eraltay oldu. 

Spor Toto Süper Lig’de 2015-2016 sezonunu büyük bir hayal kırıklığıyla kapatan Bursaspor’da sadece iki isim ön plana çıktı. Devre arasında takıma katılan Pablo Martin Batalla ve Deniz Yılmaz yeşil beyazlı takımın son haftalarda korkulu rüya görmemesini sağlayan futbolcular oldu. Trabzonspor bedelsiz olarak son anlarda Bursaspor’a gelen Deniz Yılmaz çıktığı 13 maçta 6 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi. 

EN SKORER NECID

Kısa sürede kalitesini gösteren Deniz, zaman zaman forvette zaman zaman sağ kanatta görev yaptı. Yeşil beyazlı camianın efsanelerinden olan ve devre arasında yuvasına geri dönen Batalla’da 3 gol, 4 asistlik katkı sağladı. Takımın lideri olan yıldız oyuncu Bursaspor’un zor durumundan çıkabilmesi için vargücüyle çalıştı. Batalla ve Deniz’in toplamda 17 gole katkısı vererek Timsah’ın zor durumlara düşmesini engelledi. Ayrıca bu sezon rakip fileleri 47 kez havalandıran yeşil-beyazlı takımda 18 farklı oyuncu gol sevinci yaşadı. 

VAR MI AZİZ GİBİSİ!

Çek golcü Tomas Necid, attığı 11 golle takımının en skorer ismi olmayı başarırken, onu 6 golle Deniz Yılmaz takip etti. Sercan Yıldırım 4, Batalla ve Dzsudzsak ise 3’er gollük katkı sağladı. Yeşil-beyazlıların genç isimlerinden Kubilay Kanatsızkuş, Talha Çalışkan ve Furkan Emre Ünver de gol sevinci yaşamayı başardı. Bursaspor’un en istikrarlı ismi ise Aziz Eraltay oldu. Bu sezon toplam 26 maçta forma giyen Aziz, 2 bin 172 dakika sahada kalarak yeşil-beyazlıların bu sezon en çok forma şansı bulan oyuncusu olmayı başardı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X