Muhteşem Süleyman’a diz çöktüren kadın

Küba müziğinin efsane grubu Orquesta Buena Vista Social Club’ın İstanbul konserini izlemeye giden Halit Ergenç, solist Omara Portuonda’nın önünde diz çökünce ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Muhteşem Süleyman’a diz çöktüren kadın

KENDİNİ YERE ATTI

Orquesta Buena Vista Social Club’ın müziğe veda niteliğinde çıktığı turne kapsamında önceki akşam İstanbul’da verdiği konser büyük ilgi gördü. Grubun hayranı olan ünlü oyuncu Halit Ergenç te konseri eşi Bergüzar Korel ve oğlu Ali ile izlemeye gitti. İlerleyen dakikalarda sahneye ‘İşte tüm dünyanın tanıdığı Muhteşem Süleyman!’ anonsuyla davet edilen Ergenç, solist Omara Portuonda’nın önünde diz çöktü. Daha sonra şarkıların verdiği keyifle kendin bir anda yere atan Ergenç, binlerce seyirciyi çok güldürdü. 

ADETA BÜYÜLENDİLER

Konser boyu sahnede grup üyeleriyle dans eden Halit Ergenç, çok eğlendi. Konserin sonunda Orquesta Buena Vista Social Club’ın solisti Omara Portuonda’yı kuliste ziyaret eden Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, hayranı oldukları sanatçıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. O anları sosyal medya hesaplarından da paylaşan çift, altına ‘Büyülenmek’ notunu düştüler. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X