‘Müjdeler olsun artık vakit tamamdır’

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Müjdeler olsun artık vakit tamamdır, Erbakan Kervanı yola çıkıyor’ dedi.

‘Müjdeler olsun artık vakit tamamdır’

HATİCE DAL

 

Bursa’da Milli Görüş Vakfı Bursa İl Başkanlığı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı anma ve anlama adı altında Atatürk Spor Salonu’nda program düzenledi.

Programa Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan ve binlerce vatandaş katıldı. Fatih Erbakan ile selamlaşmak isteyen vatandaşlar izdiham oluşturdu.  

Milli görüşçülere program kapsamında Bursa’dan seslenen Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Osmanlı’nın başkenti Bursa’da olmaktan gurur duyuyorum.

Erbakan hocamız bütün hayatını mazlumların ve ezilenlerin kurtuluşuna ve İslam âleminin birliğine adayan şuurlu bir Müslüman’dı. Siyonistlere, işbirlikçilere ve malum medya görün Bursa burada ayakta” dedi. 

Konuşmalarına şu sözlerle devam eden Fatih Erbakan,“Bu millet artık ehveni şerlerden çok yoruldu. Bu millet arık kopyalardan aslının kopyalarından çok yoruldu ve çok çekti.

Bu millet doğruya yakın yanlışlardan artık çok usandı. Bu millet Milli Görüşü hakkıyla temsil edemeyenlerden artık çok usandı ve çok yoruldu.

Ancak bu akşam Osmanlı payitahtı Bursa’da bu muazzam atmosfer içerisinde diyoruz ki artık vakit tamamdır. Müjdeler olsun artık vakit tamamdır.

Artık ehveni şerlerle artık doğruya yakın yanlışlarla aslının kopyaları ile uğraşmanıza gerek yok. Çünkü artık hayrın ta kendisi geliyor. Çünkü artık işin aslı geliyor.

Çünkü artık kaynağını doğrudan doğruya adanmaya ve aldatmayan Erbakan’dan kaynağını doğrudan doğruya konuştuğunu yapan Erbakan’dan kaynağını doğrudan doğruya Siyonizm’den Amerika’dan değil yalnız ve yalnız Allah’tan korkan Erbakan’dan kervan yola çıkıyor” diye konuştu. 

Erbakan, sözlerine şöyle devam etti: 

“Erbakan hocamız Milli Görüşü, ‘Milli Görüş peygamberlerin yoludur, Milli Görüş Hazreti İbrahim’in görüşüdür’ şeklinde ifade emiştir. Peki, Peygamberlerin yolu nedir?

Sadece baş örtmek, namaz kılmak, tespih çekmek, hacca, umreye gitmek midir?

Hayır. Peygamberlerin yolu bütün bu vecibelerle birlikte asıl olarak, bütün insanlık için, adalet, refah, insan hakları, huzur ve barış, izzet ve onur sağlama bir sistemin hakim kılınması demektir.” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X