Müjdeli haber!

Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor’a getirdiği Deniz Yılmaz’ı Osmanlıspor’a da istiyor. Hamzaoğlu’nun Webo ve Rucescu’nun bu sezon tam verimli olamaması nedeniyle yabancı bir forvetle birlikte yerli bir golcü istediği ve bu sezon 2 kez kadro dışı kalan futbolcuda

Müjdeli haber!

Bursaspor’da bu sezon istenileni veremeyen isimlerin başında gelen ve geçtiğimiz hafta kadro dışı bırakılan Deniz Yılmaz’a talipler çıkmaya başladı. Geçen sezonun devre arasında yeşil beyazlı renklere gelen ve  gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken tecrübeli futbolcu, bu sezon adeta yokları oynadı. 19 maçta 4 gol, 1 asistlik bir performans gösteren ve ciddi sorunlar yaşayan 29 yaşındaki oyuncuyu yeşil beyazlı takımın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun Osmanlıspor’a transfer etmek istediği öğrenildi.

SÖZLEŞMESİ VAR

Deniz Yılmaz’ı Şubat 2016’da Trabzonspor’dan Bursaspor’a da getiren isim olan deneyimli teknik adamın, yaşanan son gelişmeleri yakından takip ettiği belirtildi. Hamzaoğlu’nun Pierre Webo ve Rucescu’nun bu sezon tam olarak verimli olamaması nedeniyle yabancı bir forvetle birlikte yerli bir golcü istediği ve bu doğrultuda Deniz Yılmaz’da karar kıldığı bildirildi. Gurbetçi futbolcunun Bursaspor’la 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

ALACAKLARINI İSTEDİ

Çaykur Rizespor maçı öncesi Teknik Direktör Adnan Örnek’e Bursaspor’da forma giymek istemediğini belirten Deniz, ardından yönetim kurulu kararıyla Yonathan Del Valle’yle birlikte kadro dışı bırakılmıştı. Deneyimli oyuncu, deplasmandaki 2-0’lık Kayserispor maçı sonrası da takımdan uzaklaştırılmış ancak birkaç gün sonra affedilmişti. Alacakları konusunda bir takım sıkıntılar da çıkaran Deniz için Başkan Ali Ay’ın nasıl bir karar vereceği merak ediliyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X