Müjdeli start

Uludağ’da başlayan ‘Whitefest 2017’nin açılış konserini veren Berkay, sahne öncesi eşi Özlem Katipoğlu’nun 2,5 aylık hamile olduğunu açıkladı.

Müjdeli start

HABERİ ALINCA ÖZLEM AĞLADI

Festivalde, Emrah Göktaş ve Hakan Kabil’in Dj performansının ardından sahneye çıkan Berkay, bin kişiye 3 saat süreyle unutulmaz gece yaşattı. Konser öncesi soruları yanıtlayan Berkay, baba olacağını ve eşi Özlem Katipoğlu’nun 2.5 aylık hamile olduğunu açıkladı. Sanatçı, ‘Cinsiyeti henüz belli değil ama kız veya erkek fark etmez. Haberi alınca ben ağlamadım, Özlem gözyaşları döktü’ dedi.

 

YENİ ALBÜMÜN ADI ‘YANSIMA’

Hayattaki en büyük uğurunun uyumak olduğunu ama yoğun tempodan uyuyamadığını söyleyen Berkay, ‘Çok yoruluyorum ve uyuyamıyorum ama kendime dikkat ediyorum. Eşim Özlem de bana aslanlar gibi bakıyor’ dedi. Bir pop albümü çıkaracağını belirten Berkay, ‘Arabesk albümü bir projeydi ve 60 bin sattı. Bundan sonraki albümüm ‘Yansıma’ adında bir pop albümü olacak’ diye konuştu.

Berkay, konseri öncesinde arkadaşımız Fırat Toraman’la da görüştü.

EŞİME SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Baba olacağı müjdesini Uludağ’dan veren Berkay, ‘Bana bu mutluluğu yaşattığı için eşime sonsuz teşekkür ediyorum’ dedi.

ŞARKILARIYLA COŞTURDU

Festivalin ilk konserine imza atan Berkay, kendisini izleyen bin kişiyi şarkılarıyla coşturdu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X