Mükellef hep suçlu ve borçlu değil

Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş Adamları Derneği’ne (DOSABSİAD) iade-i ziyarette bulundu.

Mükellef hep suçlu ve borçlu değil

Karakaş, burada yaptığı konuşmada, misafirperverliklerinden dolayı yönetim kurulu başkanına ve üyelerine teşekkür etti. Karakaş, ”Bütçenin en önemli kalemlerinden biri vergi. Vergi politikalarımızı daha dinamik hale getirebilmek için önerilerinize açığız. Eskiden katı denetimler nedeniyle mükellef zor durumda kalıyordu. Şimdi mükellef hakları gündeme geldi. Mükellef hep suçlu ve borçlu değil” dedi. 

DOSABSİAD Başkanı Hasan Moral ise, kayıt dışı üretimin sanayici ve iş adamları için sorun olduğunu belirtti. DOSAB’ın 45 bin kişiye istihdam sağlayan ve 4 milyar dolar ihracatı olan bir OSB olduğunun altını çizen Moral, ”Amacımız bölgemizde faaliyet gösteren iş adamlarının sorunlarına çözüm bulmak. En büyük sıkıntılarımdan biri kayıt dışı üretim. Bunu engellemek için çalışmalarımızı paylaşmaya hazırız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X