Mümin’den sevgilerle: 2-1

Perşembe günü play-off ilk maçında Hatayspor ile karşılaşacak olan İnegölspor normal sezonu 58 puanla 4. sırada tamamladı.

Mümin’den sevgilerle: 2-1

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden İnegölspor, normal sezonun son maçında sahasında ağırladığı Birlik Nakliyat Düzyurtspor’u her iki yarıda Mümin Aysever’in ayağından bulduğu gollerle 2-1 yenerek play off maçları öncesinde moral depoladı.

PTT 1.Lig’i hedefleyen bordo beyazlılar perşembe günü sahasında Hatayspor ile karşılaşacak. Bu maçın rövanşı 11 Mayıs Pazartesi günü Hatay’da oynanacak.

DÜZYURT KÜME DÜŞTÜ

Güzel sıcak bir havada oynanan maçta İnegölspor, düşme hattında bulunan BN Düzyurtspor karşısında Hatayspor karşılaşmasını düşünerek, genç oyuncularında yer aldığı bir kadro ile mücadele etti. 

Henüz 2. dakikada Düzyut’lu Hakan’ın topu üst direkten dönerken, İnegölspor 40. dakikada Kemal’in ara pasında topla buluşan Mümin’in golüyle 1-0 öne geçti. 64’te Düzyurt Gökhan’ın kafa golüyle skora 1-1’lik eşitlik getirdi. 74. dakikada Yasin’in kaleye gönderdiği sert şuttu top çataldan geri dönünce Düzyut öne geçme fırsatını kaçırdı. 84. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Mümin Aysever attığı golle İnegölspor’u 2-1’lik galibiyete taşıdı.

Mustafa ve Raif sevinci

Maçın sonunda Düzyurtspor 3.Lig’e düşen takım olurken, İnegölspor’da alınan galibiyetin mutluluğunun yanı sıra çifte sevinç yaşandı. 1,5 yıldır sakatlığı nedeniyle takımından ayrı kalan kaptan Mustafa Vargel ve 6 aydır sakatlığı nedeniyle oynayamayan gol kralı Raif Demir’in iyileşip son dakikalarda görev almaları play offlar öncesinde camiada yüzleri güldürdü. Maçı izleyen taraftarlar Mustafa ve Raif’i alkışlayıp moral verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X