Muradiye’nin inadı inat! 3-1

Kırmızı lacivertliler, Selimspor’u 3-1’le geçerek play-off’u mücalesinde 2. sırada bulunan İhsaniyespor’u takibini sürdürdü.

Muradiye’nin inadı inat! 3-1

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa 2. Amatör Küme 4. Grup’ta play-off’a kalma savaşı veren Muradiyespor iddiası bulunmayan Selimspor’u 3-1 mağlup etti. Kırmızı lacivertli takıma kritik 90 dakikada sonunda galibiyeti getiren golleri 49 ve 54’te Özgür ile 71’de Sedat attı. Grupta üst sıra şansını daha önceden kaybeden Selimspor, 52. dakikada Serkan’ın golüyle durumu eşitlemesine rağmen daha sonra rakibinin ataklarında kalesini gole kapatamadı ve sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

SAHA: Atıcılar-1

HAKEMLER: Cemalettin Bulut (**), Sezai Kaya (**), Çağrı Yılmaz (**)

GOLLER: Dk.49-54 Özgür, Dk.71 Sedat (Muradiye), Dk.52 Serkan (Selimspor)

SELİMSPOR: Faruk (*), Mustafa (**), Adem (*), Serkan (**), Ali (**), Hakan (*), Eren (*), Sedat (*), Semih (**), Ender (*), Serdal (**)

MURADİYESPOR: Erman (**), Ufuk (***), Burakcan (**), Erol (**), Muzaffer (*), Murat (**), Ömer (**), Orkun (**), Özgür (***), Bayram (**), Sedat (***)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X