Murat Başoğlu davasında yeni gelişme!

Sunucu Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında ‘hayasızca davranışta bulunmak’ suçlamasıyla açılan davaya ilişkin Temmuz 2017’de olayın yaşandığı bölgede bilirkişi keşif yaptı.

Murat Başoğlu davasında yeni gelişme!

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’nca sunucu Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında “hayasızca davranışta bulunmak” suçlamasıyla açılan davaya ilişkin olayın gerçekleştiği koyda, bilirkişi heyeti tarafından keşif yapıldı. Bodrum 4’üncü Asliye Ceza Mahkemesi’nin talebi üzerine olayın yaşandığı Yalıkavak Mahallesindeki koyda incelemelerde bulunuldu.

--3393558.jpeg

Yaklaşık 10 kişiden oluşan bilirkişi heyeti, fotoğraf çekip, raporlama yaparak olay yerini kayıt altına aldı. İncelemeye sanık Murat Başoğlu’nun avukatı Fatih Volkan ve Burcu Başoğlu Kabadayı’nın avukatı Bihter Tezcan da katıldı.

--3393543.jpeg

Hazırlanacak bilirkişi raporunun, ikinci duruşması 9 Mart’ta yapılacak davaya sunulması bekleniyor.

--3393557.jpeg

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında “hayasızca davranışta bulunmak” iddiasıyla bir yıla kadar hapis cezası talebiyle kamu davası açılmış, ilk duruşma 28 Kasım 2017’de yapılmıştı.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X