Murat Efe’nin annesine avukatlardan destek

Mudanya’da 10 yaşındaki Murat Efe Narin’in, Ömerbey Mahallesi’ndeki Hatice İsmail Hakkı Kayan Ortaokulu’nun bahçesinde başını direğe çarptıktan sonra ertesi sabah beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti.

Murat Efe’nin annesine avukatlardan destek

Mudanya’da 10 yaşındaki Murat Efe Narin’in, Ömerbey Mahallesi’ndeki Hatice İsmail Hakkı Kayan Ortaokulu’nun bahçesinde başını direğe çarptıktan sonra ertesi sabah beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetmesiyle ilgili soruşturma sürerken, Bursa Barosu avukatları gözü yaşlı anne Pervin Narin’i evinde ziyaret etti. 
Avukatlar, Murat Efe’nin ölümünde, öğretmen ve okul yöneticilerinin ihmali olduğunu öne süren anne Pervin Narin’e, hukuki destek vereceklerini söyledi. 

‘SABAH KOLLARIMDA ÖLDÜ’

Çocuğunun ölümünde öğretmen ve okul yöneticilerinin ihmali olduğunu iddia eden Pervin Narin, ‘Çocuğum başını direğe çarptı ya da bir arkadaşıyla çarpıştı. Her ne olmuşsa, çocuğum eğer ‘Başım ağrıyor’ deyip kulağını tutuyorsa, öğretmenin beni arayıp haber vermesi gerekirdi. Ama vermediler. Oğlum akşam okuldan geldiğinde herhangi bir sorunu yoktu. Ödevini yaptı, bilgisayarda oynadı. Sabah da kollarımda öldü’ dedi.

İFADELER ALINIYOR

Avukatlar Aygül Arda Güneş, Merve Kayrak  ve  Kahraman Çağrı Dede, daha sonra Mudanya Adliyesi’ne giderek, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı ile görüşüp, soruşturma dosyası ile ilgili bilgi aldı. Murat Efe’nin ölümüyle ilgili arkadaşları, öğretmenler ve okul yöneticilerinin ifadelerinin alındığı, Adli Tıp’tan otopsi raporunun beklendiği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X