Murat’ın Harbiye sınavı

Ünlü popçu Murat Dalkılıç, tam 6 aydır hazırlandığı İstanbul Harbiye Açıkhava konserinde seyirci karşısında adeta bir sınav verdi.

Murat’ın Harbiye sınavı

GÜNDE 18 SAAT ÇALIŞTIM

Murat Dalkılıç, büyük önem verdiği ve adeta bir sınav gibi gördüğü İstanbul Harbiye Açıkhava konserini önceki akşam verdi. Dev bir prodüksiyon ve sahne şovlarıyla seyircinn karşısına çıkan Dalkılıç, konser öncesi yaptığı açıklamada ‘’Konsere teknik olarak hazırlanmak 6 ay sürdü. Yaklaşık 45 gün de dans provalarımız sürdü. Bazı günler aşağı yukarı 18 saat çalıştık. Çok iyi hazırlandık. Sahneye çıkıp gerekeni yapacağız” dedi.

EŞİYLE GÖZ GÖZE DÜET

Murat Dalkılıç. konserin finalinde o gece kendisini yalnız bırakmayan eşi Merve Boluğur’la düet de yaptı. Eşine sarılarak “Boya Gitsin” şarkısını söyleyen Dalkılıç, binlerce hayranı önünde romantizm yaşadı. Yeni albümünde yer verdiği şarkıya eşiyle bir de klip çekeceğini söyleyen Dalkılıç, “Merve’yle düetimizi herkes çok beğendi. Bu şarkıyı hatıra olsun diye yaptık. Klip çekmezsek hatırası olmaz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X