Murat’ın hayranları Aslı’yı sıktı!

Aslı Enver, sevgilisi Murat Boz’la başbaşa yemek yedikleri restoran çıkışı ünlü popçuyla fotoğraf çektirmek için bekleyen fun’ların yoğun ilgisinden sıkılınca arkasına bile bakmadan mekanı terk etti.

Murat’ın hayranları Aslı’yı sıktı!

SELFİE’LER BİTMEYİNCE

Magazin dünyasının ünlü çiftlerinden Aslı Enver ve Murat Boz, önceki gün başbaşa yemek yedikleri restoranda objektiflere takıldı. Ancak çiftin mutlu başlayan yemek molası Murat Boz’un hayranlarının yoğun ilgisı nedeniyle tatsız bitti. Restoran çıkışı bir süre Murat Boz’un hayranlarıyla fotoğraf çektirmesini bekleyen ve bir ara selfie karelerine kendisi de dahil olan Aslı Enver, fun’larının sevgilisini bir türlü bırakmak istememesine bozuldu. Sevgilisini ardında bırakan Aslı Enver, gergin bir şekilde mekanı terk etti. 

3 BİN KİŞİYİ ENGELLEDİ

Murat Boz’un Aslı Enver’le birlikte olmasını kabullenemeyen bazı fun’ları ünlü çiftin arasını dah önce de açmıştı. Sosyal medya üzerinde Aslı Enver aleyhine karalama kampanyası başlatan fun’larına karşı kayıtsız kalmayan Murat Boz, kötü söylemlerde bulunan 3 bin hayranını silerek engellemişti. Aslı Enver’in de bu yaşananlar karşısında ‘Artık yeter. Herkesin mutlu bir ilişkisi var. Sosyal medyada zehir saçıp duruyorlar’ yorumunda bulunduğu iddia edildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X