Murat’la şahane olduk

Güzel oyuncu Özge Gürel, başrolünü Murat Yıldırım’la paylaştığı ve çekimleri Bursa’da yapılan ‘İlk Öpücük’ filminde yakışıklı meslektaşıyla iyi bir uyum yakaladıklarını söyledi.

Murat’la şahane olduk

KİMYAMIZ TUTTU

Çekimleri Tirilye ve Gölyazı başta olmak üzere Bursa’nın çeşitli noktalarında yapılan ‘İlk Öpücük’ filminden ilk kareler ortaya çıktı. Filmde Murat Yıldırım’la başrolü oynayan Özge Gürel, ‘Oyuncuların kimyası günlük hayatta iyi olsa bile bazen ekrana geçmiyor. Ama biz bu konuda şanslıyız Murat’la hem tipololjik olarak, hem de kamera arkası kimyamızın çok uyuştuğunu düşünüyorum. Gelen duyumlar da öyle, biz de çok iyi hissediyoruz. Bence şahane oldu’ dedi.

YILDIZ OYUNCULAR BİR ARADA

Birbirinden usta oyuncuların da buluştuğu geldiği filmde Cezmi Baskın, Hayrettin, Beyti Engin, Sadi Celil Cengiz, Gamze Karaduman, Erol Aksoy, Birsen Dürülü, Hakan Akın gibi popüler isimler de yer alıyor. Filmin senaryosunu ‘İşler Güçler’ ve ‘Kardeş Payı’ gibi fenomen dizilerde imzası olan Çağlar Yurt kaleme aldı. İlk Öpücük’ün, 2017 sonbaharında vizyona girmesi planlanıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X