Müreffeh kent Karacabey hedefine ilerliyoruz

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, çevre ve insan sağlığının çağdaş normlara ulaştırılması çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade etti.

Müreffeh kent Karacabey hedefine ilerliyoruz

Karacabey İlçe Sağlık Müdürü Volkan Çiğdem, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret etti. Ziyarette, Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve İlçe Sağlık Müdürlüğü başta olmak üzere diğer kurum temsilcilerinden oluşturulan kurul tarafından, halen ilçede yürütülmekte olan çalışmalar ile yakın dönemde uygulamaya konacak yeni projeler değerlendirildi.

PROJE EKİBİ OLUŞTURULACAK

Toplantıda, belediyenin tüm ilçe genelindeki sağlık ocakları, sağlık lojmanları ve 112 Acil Ekip Noktaları’nda yürüttüğü fiziksel altyapı değişiklikleri, tadilat gibi işlemlerde gelinen son aşamalar ve başta eski hastane binaları olmak üzere, Esentepe ve benzeri yerlerdeki binalara değer kazandırılması adına gerçekleştirilecek projeler ele alındı. Toplantıda ayrıca, 2017 yılında hayata geçirilecek projeler için de, ‘Kurumsal Koordinasyon ve Proje Ekibi’ oluşturulması kararlaştırıldı.

DESTEK SÜRECEK

Çevre ve insan sağlığının çağdaş normlara ulaştırılması çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “İlçemizi birinci lig belediyeleri konumuna ulaştırmak adına, belirli bir program dâhilinde adım adım ilerliyoruz. Başarılarımızın temelinde çevre ve insan sağlığına verdiğimiz önem yatıyor ve bu yöndeki desteklerimiz de devam edecek. Müreffeh kent Karacabey hedefine kararlılıkla ilerliyoruz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X