Muş Devlet Hastanesi’nde Bahar Temizliği

Muş’ta havaların iyice ısınmasıyla devlet hastanesinin dış cephesinde temizlik çalışmaları başlatıldı. Muş’ta 13 yıldır hastanede hizmet veren Gru…

Muş Devlet Hastanesi’nde Bahar Temizliği

Muş’ta havaların iyice ısınmasıyla devlet hastanesinin dış cephesinde temizlik çalışmaları başlatıldı. Muş’ta 13 yıldır hastanede hizmet veren Grup Temizlik Şirketi, Muş Devlet Hastanesi’nin dış cephesinde temizlik çalışmaları başlattı. Hastanenin iç kısmının hemen her gün titiz bir şekilde temizlendiğini belirten firma yetkilisi Fatih Sadıkoğlu, hastanenin dış cephesini soğuk havadan dolayı temizleme şanslarının olmadığını söyledi. Muş Devlet Hastanesi’nde sadece 163 personelle hizmet verdiklerini ifade eden Fatih Sadıkoğlu, 5 ilçe ile birlikte 300 kişiyi istihdam ettiklerini kaydetti. Kaliteli hizmet anlayışı ile hareket edip sürekli denetimlerde bulunduklarını vurgulayan Sadıkoğlu, “Muş ilimiz malum yaklaşık 6 ay kış mevsiminin yaşandığı bir şehir. Bu uzun süreli kış mevsimi bizim sektörümüzü de olumsuz yönde etkiliyor. Havaların ısınması ile bizde hastanemizi temizlemeye başladık” dedi. Firmalarının 13 yıldır sağlık sektöründe aktif bir şekilde hizmet verdiğini sözlerine ekleyen Sadıkoğlu, “Verdiğimiz hizmet ile ayrıca kalifiyeli personel yetiştiriyoruz. Yani tüm personelimiz hijyen eğitimleri alarak hizmet noktasında daha tecrübeli oluyorlar” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X