MÜSİAD’da görev dağılımı yapıldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi’nde görev dağılımı yapıldı.

MÜSİAD’da görev dağılımı yapıldı

Yeni başkan Mustafa Gürses’in yardımcılıklarını Yakup Kayıhan, Mutlu Olağaner, Alaettin Dağlı ve Burhan Sayılgan üstlendi. Derneğin 30 Ocak’ta yapılan olağan genel kurulun ardından görevi Hasan Çepni’den devralan Mustafa Gürses’in başkanlığındaki ilk yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Bunun sonucunda Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na Yakup Kayıhan, Sektör Kurullarından Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na Mutlu Olağaner, Bütçe Mali İşler ve Kurumsal İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na Alaettin Dağlı ve Gönüllü Kuruluşlar Platformundan Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na Burhan Sayılgan getirildi. Murat Eryağan, Nihat Alpay, Murat Demir, Halil İbrahim Biçer, Ramazan Alper Çalışkan, Cengiz Akgün, Şerif Eren Ertoksöz, Ömer Eşer, Murat Bayizit, İsmail Güler ise Yönetim Kurulu Üyeleri olarak belirlendi.

NADİDE BİR DERNEĞİZ

Başkan Mustafa Gürses, toplantının ardından yaptığı açıklamada, yeni dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde çalışmayı sürdüreceklerini belirterek, “MÜSİAD, her zaman birlik ve beraberliğin sergilendiği nadide bir sivil toplum kuruluşu olmuştur. Bizim başarımızın sırrı da işte bu noktada gizlidir. Uluşehir’de, her zaman bir ve beraber olarak çalışacağız, bu büyük yükün atlından başarıyla kalkacağımıza inanıyorum” dedi. 

Şehrin tüm dinamikleriyle ortak hareket etmeyi sürdüreceklerini dile getiren Gürses, kamu kurumları, yerel yönetimler, üniversiteler, iş dünyası ve meslek kuruluşlarıyla koordineli bir şekilde hareket etmeye devam edeceklerini vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X