MÜSİAD’lı gençlerden Emniyet Müdürü’ne ziyaret

Genç MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu, Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

MÜSİAD’lı gençlerden Emniyet Müdürü’ne ziyaret

Başkan Abdülkerim Demir, 15 Temmuz şehitleri için taziye dileklerini sunarak, ”Kahraman Türk polisi hain kalkışma gecesinde cansiperane vatanını ve milletini savunmak için çabaladı, canlarını verdi. Onlar bizim başımızın tacı. Onlara teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu ülkenin 15 Temmuz’u asla unutmaması gerektiğini belirten Demir, ”Bizler bu ülkenin geleceği olarak, güzel ülkemizin bir daha hain 15 Temmuz kalkışması gibi bir olay yaşamaması için elimizden gelen tüm çabayı göstermeye söz veriyoruz. 15 Temmuz’u ne unutacağız ne de unutturacağız” ifadelerini kullandı.

Genç MÜSİAD’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız da, gençlerin ülkenin parlak geleceği olduğunu söyledi. Yıldız şöyle devam etti:

”FETÖ bu ülkenin maddi ve manevi tüm değerlerini altüst etmeye çalıştı. Sizin gibi parlak gençlerin gerek iş hayatında gerekse de sosyal hayatta bu tahribatı düzelteceğine inancım tam. Kul hakkı yemeden sağlanan helal kazanç güzel ahlaka da tesir eder. Sizlerin de bu minvalde ilerlemenizi istiyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X