Muslera tesellisi!

Serdar Aziz’in finalde oynamayacak olmasıyla kaçan keyifler Urugaylı file bekçisinden gelen haberle biraz olsun düzeldi.

Muslera tesellisi!

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’da bu başarının en büyük pay sahiplerinden olan Fernando Muslera, Bursaspor karşısında forma giymeyecek. 

 

Tecrübeli kaleci, Uruguay Milli Takımı’nın Copa America öncesi yapacağı kampa katılacak. Uruguay, 6 Haziran’da Guatemala ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Turnuva kadrosunda yer alan tecrübeli file bekçisi, milli takıma gideceği için Bursaspor mücadelesini kaçıracak. 

SONUÇ ALAMADILAR

Galatasaraylı yetkililer, Muslera’nın final sonrasında kampa katılması yönünde girişimde bulundu ancak olumsuz sonuç alındı. Sarı kırmızılı takımda Muslera’nın yokluğunda Bursaspor karşısında kaleyi Sinan Bolat koruyacak. Sinan bu sezon sarı kırmızılı ekipte 8 kez kupada şans bulup kalesinde 8 gol görmüştü.Serdar Aziz’in Torku Konyaspor maçında gördüğü kartla cezalı duruma düşmesinin ardından bozulan moraller Muslera’dan gelen haberle biraz olsun düzeldi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X