Muş’ta kaçırılan 2 kişi serbest bırakıldı

Muş Valisi Büyükersoy, bölücü terör örgütü PKK tarafından kaçırılan biri uzman onbaşı 2 kişinin bu gece serbest bırakıldığını ve güvenlik güçlerince teslim alındığını bildirdi.

Muş’ta kaçırılan 2 kişi serbest bırakıldı

Muş’ta bölücü terör örgütü PKK tarafından kaçırılan jandarma uzman onbaşı ile saha çalışmasına çıkan uydu kontrolü personelinin serbest bırakıldığı bildirildi.

 

Vali Vedat Büyükersoy, AA muhabirine yaptı açıklamada, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan jandarma uzman onbaşı ile saha çalışmasına çıkan uydu kontrolü personelinin bu gece serbest bırakıldığını ve güvenlik güçleri tarafından teslim alındığını belirtti.

 

Söz konusu 2 kişinin şu anda Varto İlçe Emniyet Amirliği’nde olduğunu ifade eden Büyükersoy, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü kaydetti.

 

Teröristler, 18 Mayıs Pazartesi günü, merkeze bağlı Mescitli köyü ile Bostankent köyü arasındaki bölgede, biri jandarma uzman onbaşı 2 kişiyi kaçırmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X