Muş’ta şehit sayısı 2’ye yükseldi

Muş’un Varto ilçesinde çıkan çatışmada yaralanan 3 askerden biri şehit düştü. Kentte daha önce yapılan terör operasyonunda yaralanan ve Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) tedaviye alınan polis memur da şehit oldu.

Muş’ta şehit sayısı 2’ye yükseldi

Varto’ya bağlı Kayalıkale köyünde yakalaması bulunan bir zanlıyı almak için giden jandarma ekibine, PKK’lı teröristler tarafından ateş açıldı. İlk ateşte 3 asker yaralanırken, yaşanan çatışmanın ardından PKK’lılar Hamurpet deresine doğru kaçtı. Açılan ateş sonucu yaralanan askerler helikopterle İl Jandarma Komutanlığına götürüldü. Buradan ambulansla Muş Devlet Hastanesine getirilen yaralı üç askerden biri şehit oldu. PKK’lı teröristlerin yakalanması için hava destekli operasyon başlatıldı.

Operasyonda yaralanarak GATA’da tedavi altına alınan polis memuru Yücel Kurtoğlu da, şehit düştü. Şehit polis memuru için GATA’da bir tören düzenlendi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X