Mustafa Bozbey’den Bursaspor sözleri! Şaha kalkacağız!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursaspor’u el birliğiyle eski günlerine döndüreceklerdi söyledi.

Mustafa Bozbey’den Bursaspor sözleri! Şaha kalkacağız!

Emre KURTBAY

Bursaspor genel kurulunda konuşma yapan Bozbey şunları aktardı:

“Sevgili Bursasporlular hiç merak etmeyin. Bursaspor adım adım ve her yıl bir lig atlayarak o muhteşem günlerine dönecektir. Buna yürekten inanıyorum. Bursa’da soyan ya da doğan herkesin Bursasporlu olması lazım. Herkesin destek ve katkı sunması lazım. Bunu görmek istiyoruz. Bugün tarihi bir gün, not edin. Çok güzel insanların olduğu, Bursaspor bu durumdan nasıl kurulacak diyenler için burandayız.

Sorumluluk alan Enes kardeşime ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bir önceki Başkanımız Sinan Bür’e ve ekibine de teşekkür ediyorum. Yerel yöneticiler olarak yönetimin kararlarına sahip çıkıp kampanyalarına destek vererek Bursaspor’u şaha kaldıracağız. Siyasiler olarak onların işine karışmayacağız. Bursaspor siyaset üstündür ve Bursalılarındır. Bursaspor markası bizim için kıymetli ve paha biçilmez bir markadır. Bu markaya çıkmak kent yöneticilerinin de herkesin de herkes sahip çıkmalı.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X