Mustafa Bozbey’den dikkat çeken Bursaspor sözleri

Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanan Mustafa Bozbey yeşil beyazlı camiaya mesaj gönderdi… Bozbey, “Bursa gülümsüyor ama Bursaspor da gülümseyecek. Hiç merak etmeyin. Bursaspor taraftarına da yürekten teşekkür ediyorum. Selamlarımı iletiyorum” dedi.

Mustafa Bozbey’den dikkat çeken Bursaspor sözleri

Emre KURTBAY

31 Mart yerel seçimlerinde Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde zafere ulaşan Mustafa Bozbey, ilk mesajlarında Bursaspor’a da yer verdi.

Aynı zamanda Bursaspor Divan Kurulu Üyesi de olan Bozbey, “Bursa gibi Bursaspor da gülümseyecek” şeklinde konuştu. İlk olarak seçim koordinasyon merkezinde yapılan basın açıklamasında değerlendirmelerde bulunan Bozbey, yeşil beyazlı kulübün geleceğiyle ilgili önemli sinyaller verdi.

HİÇ MERAK ETMEYİN

Taraftarlara teşekkür eden Mustafa Bozbey, “Tabii ki Bursa gülümsüyor ama Bursaspor da gülümseyecek. Hiç merak etmeyin. Bursaspor taraftarına da yürekten teşekkür ediyorum. Selamlarımı iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından Kent Meydanı’nda, Osmangazi Belediye Başkanlığı seçiminde ipi göğüsleyen Erkan Aydın ile birlikte vatandaşlarla buluşan Bozbey, burada da Bursasporlu taraftarlarla karşılıklı “Yeşil beyaz, en büyük Bursa” tezahüratı yaptı.

TARAFTARDAN TAHTA ÇAĞRISI

Bursasporlu taraftarlar, Büyükşehir Belediye Başkanı koltuğuna oturacak Bozbey’den yeşil beyazlı kulübe tam destek vermesini isterken, Bursaspor’un transfer tahtasının açılması için de Bozbey’e mesaj gönderdi.

Bozbey’in mazbatasını almasının ardından, mayıs ayında genel kurula gidecek Bursaspor ile ilgili de hareketli günlerin yaşanması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X