Mustafa Bozbey’den Gölyazı’da altyapı isyanı

Nilüfer Belediye Meclisi aylık olağan toplantısını Nilüfer “Barış Meclisi”nde gerçekleştirdi. Toplantıda gündeme geçilmeden önce Başkan Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nin çalışmaları hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.

Mustafa Bozbey’den Gölyazı’da altyapı isyanı

Büyükşehir Belediyesi’nin Gölyazı’da yaptığı sazlık ve sahil temizliğinin gündeme gelmesi üzerine Başkan Mustafa Bozbey, burada altyapı konusunda yaşanan koordinasyonsuzluğa isyan etti. 

 

Yıllardır altyapı kurumlarının koordinasyonsuzluğu yüzünden boşa para harcandığını kaydeden Bozbey, “Bu sorunla Gölyazı’da da karşılaştık. Önce BUSKİ oraya girdi, kanalizasyonu yaptı, yolları düzeltti. Şimdi tekrar BUSKİ ihale yaptı ve aynı müteahhit aldı işi, tekrar kazacak ve su geçirecek. Bu iş midir? Bu kadar zengin mi Büyükşehir? Bizim paramız böyle ziyan oluyor. Altyapıya verilen paraya, emeğe yazık” diyerek tepkilerini dile getirdi.

 

 PROJELERİ HAYATA GEÇİREMİYORUZ

 

Nilüfer Belediyesi’nin Gölyazı’daki çalışmalarının devam edeceğini söyleyen Başkan Bozbey, “Ben Gölyazı’ya gittiğimde utanıyorum. Hafta sonları binlerce insanın ziyaret ettiği bölgede insanlar böyle mi karşılanmalı? Her yer kazılmış, yollar perişan. Gölyazılılar en az iki yıl daha bu sıkıntıları çekecek gibi görünüyor. Sazlıkların temizlenmesi konusunda ise kurul yıllardır kimseye dokundurtmadı biz de ellemedik, elletmedik. Şimdi ise fikir değişti temizlettiriyorlar. Biz Gölyazı’nın tanıtımını çok yaptık ama konuklara gereken hizmet verilmiyor. Birçok proje ürettik ama altyapı çalışmaları yüzünden hayata geçiremedik” dedi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X