Mustafa Denizli’den TFF başkanlığına yeşil ışık!

Eskişehirspor’un deneyimli teknik direktörü Mustafa Denizli, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığına aday olabileceğinin sinyalini verdi.

Mustafa Denizli’den TFF başkanlığına yeşil ışık!

Türkiye’de futbolla ilgili her birimde görev yaptığını vurgulayan 67 yaşındaki Denizli, “TFF’ye başkanlık yapmamızı gerektirecek bir gün gelebilir. TFF başkanlığı gibi bir düşünce ortaya çıkarsa, bir gün çıkar mı onu da bilmiyorum, futbolun her kademesinde görev yapan insanlarız, bundan sonra da yapmaya devam ederiz” diye konuştu.

2024’E HAZIRIZ

Milli Takımın Rusya 2018 Dünya Kupası şansını da değerlendiren Denizli, “A Milli Takım içeride maç kaybetmediği, dışarıda da rakiplerine mağlup olmadığı zaman hedefine yüzde 100 varır. Bu tabloda çok kolay değil ama örnekleri, yapmışlığı var” diye konuştu. Mustafa Denizli, Türkiye’nin EURO 2024’e ev sahipliği yapacağına da inandığını belirterek, “Her şeyimizle o turnuvaya hazırız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X