Mustafa Er; Kulübün DNA’sını biliyorum…

Bursaspor’un eski teknik adamlarından Mustafa Er, “Bursaspor’un nasıl ayağa kalkabileceğini biliyorum. O yüzden benimle bir istişare bile yapılmamasına üzülüyorum” dedi.

Mustafa Er; Kulübün DNA’sını biliyorum…

Bursaspor’un eski futubolcu ve antrenörlerinden Mustafa Er’den camiaya mesaj var. Yeşil beyazlı takımın nasıl ayağa kalkabileceğini, kulübün DNA’sını bildiğini belirten Mustafa Er, kendisiyle görüşülmemesine üzüldüğünü söyledi. Adının Bursaspor ile anılmasını yorumlayan genç teknik adam şunları söyledi; “İsmimiz geçen sene de geçti, bu sene de geçiyor. Ama ne geçen sene ne de bu sene hiç kimse benimle irtibata geçmedi. Tabii başkan ve yönetim kurulu istediklerini seçebilirler.”

YAPIYI BİLİYORUM
“Benim bu süreçte en çok üzüldüğüm konu, bizimle bir istişare bile yapılmaması. Biz burada 2 sene güzel işler yaptık. Ben kulübün DNA’sını biliyorum. Her şeyi burada öğrendim. Yapıyı biliyorum, nasıl ayağa kalkabileceğini biliyorum. O yüzden bir istişare bile yapmamaları beni üzen konu. Bu kadar yok sayılmak, değersizleştirilmek beni üzüyor. Neden oluyor, bilmiyorum. Ama burası çok büyük bir camia. doğru hamlelerle ayağa kalkacaktır. Fakat doğru hamleleri yapabilmek önemli. Mesela geçtiğimiz sezon Yalçın Koşukavak gönderilmeseydi Bursaspor şimdi büyük ihtimalle Süper Lig’deydi”

BATALLA ÇOK İSTİYOR
Bursaspor’un efsane oyuncusu Pablıo Martin Batalla’nın da bir gün mutlaka yeşil beyazlı kulüpte görev alacağını ifade eden Er, “Batalla ile halâ diyalog halindeyim. Görüşüyoruz. Onun bir gün mutlaka Bursaspor ile yolları kesişecek. Hocalık kariyerine Bursaspor’da, sağlıklı bir yapıda başlamak istiyor. Bu kulüple ciddi bir bağı var. Ama ne zaman olur, bilmek pek mümkün değil” sözlerini sarf etti.

HEPSİNİ TANIYORUM
Bursaspor’daki altyapı oyuncuları ile arasında her zaman özel bir bağ olduğunu belirten 40 yaşındaki teknik direktör, sözlerini şöyle tamamladı: “Ben altyapıda da çalıştım. İlk başlangıç noktam Bursaspor altyapısıydı. Şu andaki mevcut oyuncularla da diyaloğumuz var. Hemen hemen hepsini tanıyorum. Bursaspor’un altyapısı ciddi bir değer. O çocukları sağlıklı bir yapı içinde değerlendirmek lazım.”

VAKIFKÖY’LE İLGİLİ PLANI
“Fazla yük bindirirseniz baskı altında farklı noktaya gelirler. Sağlıklı bir organizasyon oluşturmak çok önemli. Öyle olursa verimlilikleri çok artar. Vakıfköy için çok farklı planlarımız da vardı. Ama maalesef gerçekleştirecek zamanı bulamadık. Altyapı sadece antrenman yeri değildir. Oyuncuların okullarına olan ilgilerini, aile ilişkilerini, sosyal yaşantılarını, arkadaş çevrelerini, bireysel analizlerini çok iyi yapmamız lazım. A takıma geldiğinde sadece futbolun yetmediğini öğretmek gerek.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X