Mustafa Er’den 3 oyuncunun transferiyle ilgili açıklama

Bursaspor’un eski Teknik Direktörü Mustafa Er, 3 genç oyuncunun Trabzonspor’a transferine Bursaspor tarafından bakınca çok üzüldüğünü söyledi.

Mustafa Er’den 3 oyuncunun transferiyle ilgili açıklama

Ulusal bir kanala telefonla bağlanan Bursaspor eski Teknik Direktörü Mustafa Er, Taha Altıkardeş, Batuhan Kör ve Kerem Şen’in Trabzonspor’a transferlerini değerlendirdi.

Er, şunları dile getirdi:

‘Taha, Batuhan ve Kerem, çok yetenekli ve gelecek vadeden oyuncular. Bizim geçen sezon en büyük avantajımız altyapıda da çalıştığım genç oyuncuları yakından tanımamızdı. En önemlisi de psikolojilerini çok iyi biliyorduk. Eğer oyuncuları psikolojik anlamda anlayamıyor ve onlara cevap veremiyorsanız takım halinde başarılı olmanız çok zor. Geçen sezon göreve başladığımızda ligin başlamasına sadece 2 hafta vardı. Ancak Kerem ve Taha, 40 kişilik oyuncu grubunun içinde yoktu. Geçen sezon profesyonel olarak hiç oynamamış 17-18 oyuncuyla mücadele ettik. Hatta, bu oyuncuların birçoğu sezon içinde Avrupa kulüpleri radarına girdi. Yabancı scoutlar gelip takip ettiler. Genç oyuncularımız, çok iyi gelişme kaydetti. Sonuçta da çok önemli işlere imza attık.’

BİR PROJEMİZ VARDI

‘Trabzonspor bu transferlerle doğru bir iş yaptı. Ancak Bursaspor açısından bakınca açıkçası çok üzüldüm. Çünkü, bizim geçen sezon başlattığımız şöyle bir projemiz vardı. Mevcut oyuncu grubumuzu koruyup iskelet üzerine takviyeler yapmayı planlıyorduk. Taha, kariyerindeki ilk resmi profesyonel maçına geçen sene şubat ayında çıktı. Geçen bir yılda da kendisini çok iyi geliştirdi. Trabzonspor’da çok iyi bir teknik ekiple çalışacak. Tabii ki, şehre ve takıma adapte olabilmesi bir süreç gerektiriyor. Trabzonspor, 3 oyuncumuzu yatırım amacıyla almıştır. Abdullah Avcı gelişme dönemine bakacaktır. Eğer, Taha’nın hazır olduğunu hissettiği zaman kalan maçlarda forma verecektir.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X