Mustafa Er’den flaş açıklamalar…

Giresun maçında genç oyuncuların performansıyla gurur duyan Mustafa Er hedefi belirledi… “Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin” paylaşımında bulunan 41 yaşındaki teknik adam, “Play-off’dan da lige çıkan takım biz olacağız. Artık oyuncu grubumuz da buna inanıyor” dedi.

Mustafa Er’den flaş açıklamalar…

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, yeşil beyazlı takımın ligin bitiminde mutlu sona ulaşacağına inanıyor.

Covid-19 testi pozitif çıkan 8 futbolcusuyla birlikte, 4 de sakat oyuncusunu Giresun’a götüremeyen ancak buna rağmen oynanan oyundan memnun kalan 41 yaşındaki çalıştırıcı, sosyal medya hesabından verdiği mesajda, “Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin” ifadelerini kullandı. Mustafa Er’in maç içindeki hırsı da yeşil beyazlı taraftarlarca alkışla karşılandı.

GURUR DUYUYORUZ
Lider Giresunspor’a 2-1 kaybedilen maçın ardından başta ilk kez A takım forması giyen futbolcular olmak üzere tüm oyuncularını mücadelelerinden dolayı tek tek kutlayan Mustafa Hoca şunları söyledi: “Biz kesinlikle eksiklerin arkasına sığınmayacağız. Oyuncularıma da söyledim, ‘biz buraya eksik gelmedik. Hepsiyle gurur duyuyoruz. Ben onlar üzüldüğü için çok üzülüyorum. Hem üzülüyorlar hem de gururlular. Rakip bizi yenerken acı çekmeli, biz her maça teslim olmadan, geri adım atmadan oynamak zorundayız. Bunu bu maçta da gösterdik.”

SÜPER LİG’E ÇIKACAĞIZ
“Skor ne olursa olsun bu duruşumuzu her maçta sergilemeye devam edeceğiz. Altınordu ve Giresunspor’u yenseydik ilk 2 hedefi koyacaktık. Şunu artık net bir şekilde söylemek istiyorum, bu takım bu sezon Play-off oynayacak. Bunu herkes görecek. Play-off’dan da Süper Lig’e çıkan takım biz olacağız. Artık oyuncu grubumuz da buna tamamen inanıyor. Armanın hakkını veren tüm oyuncularımla gurur duyuyorum. Genç futbolcularımız gelişmeye devam ediyor. Bu takım gerçekten zirveyi hak ediyordu. Pes etmek, vazgeçmek yok. Önümüzdeki 14 maçta arzuladığımız sonuçları alıp, sezon sonunda inşallah hedeflediğimiz yerde olacağız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X