Mustafa Er’den maç sonu flaş açıklamalar

Bursaspor, Spor Toto 1. Lig’de 36. haftasında evinde Ümraniyespor’u 3-2 mağlup etti. Teknik Direktör Mustafa Er, bu önemli galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Mustafa Er’den maç sonu flaş açıklamalar

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Bereket Sigorta Ümraniyespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Er, şunları söyledi:

“Kazanmamız gereken bir maçı kazandık. Oyuncu grubumuz ciddi bir karakter ortaya koydu. Bu durumlarda geri gelmek gerçekten çok zordur. İnanılmaz bir baskı vardı. Sürekli geriden geliyoruz. Bizim geçmemiz gereken 3 takım vardı 8 hafta önce. Biz bu haftalarda 12-13 puan fark erittik. Bu çok önemli. Tabi ki baskıdan dolayı oyunun belli dönemlerinde düşüşler olabiliyor. Maçın başında da bunu hissettik ve sonrasında dengelemeye başladık. Kazanmamız gerek çok önemli bir maçı kazandık. Bundan sonra bütün ipler elimizde. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Takımda inanç, güven, samimiyet ve mücadele var. Sağlıklı bir ortam var ve bu ortamda inşallah bu seneyi kazasız belasız atlatacağız.”

Deneyimli teknik adam, küme düşme puan barajın ile ilgili gelen soruya, “Baraj çok yükseldi, 45-46 gibi gözüküyor. Ancak biz 5-6 haftadır kimseye bakmıyoruz. Biz kazandığımız sürece problem yok. Biz buna odaklandık. Bizim ne sevinmek için ne de üzülmek için vaktimiz var. Hem fiziksel hem de mental olarak bir yük var. Bunu atıp önümüzdeki haftalara hazırlanmamız gerekiyor. Kalan iki maçı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X