Mustafa Er’in kritik kararları

Kubilay Kanatsızkuş neden kadroda yoktu? Sercan Yıldırım niye 11’de başlamadı?

Mustafa Er’in kritik kararları

Bursaspor’un tarihi Trabzon galibiyetinde en önemli rollerden birisi de son maçta görevi devralan genç teknik adam Mustafa Er’indi. Kaptan Batalla’nın da maç sonrası hakkını verdiği Er, gerek Ordu kampında yaptığı toplantılar, gerekse maç günü konuşmalarıyla ön plana çıktı, büyük takdir topladı. 

TEKNİK EKİPTE OLACAK

Başkan Ali Ay ve yöneticiler Mustafa Er’den övgüyle bahsederken, genç çalıştırıcının önümüzdeki sezon da teknik ekip yapılanmasında yer alacağı öğrenildi. Mustafa Hoca’nın, Trabzon maçında aldığı iki kritik karar da çok konuşuldu. İlki genç oyuncu Kubilay Kanatsızkuş’un kadroda yer almamasıydı. 

KUBİLAY’DA O HIRSI GÖREMEDİ

Mustafa Er’in, Kubilay’la yaptığı özel toplantıda, genç oyuncunun gözlerinde ve konuşmalarında o hırsı görmediği için 18’de yer vermediği belirtildi. Mustafa Hoca, moral olarak çok iyi durumda olan Sercan’ı ilk 11’de başlatmamasının nedeni olarak da, işlerin kötü gitmesi durumunda tecrübeli oyuncunun hırsından ikinci yarıda faydalanmak için olduğunu gösterdi. 

“BİR KEZ DAHA YAŞAMAK İSTEMİYORUM”

Maç gecesini yöneticilerle beraber uykusuz geçiren Mustafa Er’in, ‘Ben küme düşme üzüntüsünü bir kez yaşadım. Bir daha bunu görmek istemiyorum. üzerimdeki sorumluluğun farkındayım. Allah bana bir daha böyle bir acı yaşatmasın’ dediği öğrenildi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X