Mustafa Varank’tan Bursa iş dünyasına: Bursaspor’a destek verin!

Geçmiş dönem bakanlarından, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Bursaspor Genel Kurulu’nda önemli açıklamalarda bulundu.

Mustafa Varank’tan Bursa iş dünyasına: Bursaspor’a destek verin!

Emre KURTBAY

Yeşil beyazlı kulübe destek için iş dünyasına seslenen Varank, yeni başlayacak kampanya için 3 milletvekili maaşını bağışlayacağını söyledi.

Varank şunları dile getirdi:

“Bursa’nın en önemli markalarından biri Bursaspor. Yakaladığı şampiyonlukla Anadolu’da birçok şehirde de gönüllerde taht kurmuş bir takım. Bu marka değerini tekrar eski şaşalı günlerine taşımak istiyoruz.

Bunun yolu bir olmaktan, hep birlikte destek vermekten geçiyor. Her bir vatandaşımız sizi gördüğünde ikinci ya da üçüncü gündem maddesi Bursaspor’a sahip çıkın oluyor. Bu takıma sahip çıkmaya el birliğiyle devam edeceğiz. Bugünkü milattan sonra farklı bir Bursaspor’u inşaa etmeye devam edeceğiz Enes kardeşimizi bugün tanımadım. Burda sevdalısı olduğunu gördüm. Genç ve tecrübeli ekiple Bursaspor’ farklı yerlerde görebiliriz.

Özellikle iş dünyasını sahip çıkması lazım. İş dünyası sahip çıkarsa başarılı olabiliriz. Geçmiş dönemde bakanlık yaparken özellikle Anadolu şehirlerinde eşi dünyasını takıma nasıl sahip çıktığımı gördüm.
Kayser’de Gaziantep’te Konya’da gördüm. Lütfen iş dünyası bu takıma sahip çıkı. Biz de hep birlikte mücadele edecek, şampiyon Bursaspor’u Türkiye’in gündemine sokacağız.

Ben de 3 milletvekili maaşımı Bursaspor’a vererek Bursaspor’u destekleyeceğim. Diğer AK Parti milletvekili arkadaşlarımla da bunu görüştük. Biz bir ve beraber olursak başarabiliriz.

Bünüzün bir süreç i. Onun için taraftar bürolarının sabırlı davranmaları lazım. Her şeyi bildiğimizi sanarız ama yeni yönetme fırsat vermezsek, ikinci gün serzenişleri başlatırsak netice alma şansımız olmaz. Bu yönetime destek verelim. Bu sabrın karışılığını aldığımızda bu stadyumda bayramımızı kutlayacağız.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X