Mustafakemalpaşa araç filosunu genişletti

Bursa’yı her alanda marka bir kent haline getirmeyi hedeflediklerini belirten Altepe, “Çağdaş Bursa hedefimizle vatandaşlarımızın yaşamlarına değer katan hizmetlerimizin, kentin her ilçesine ulaştırılması için çalışıyoruz” dedi.

Mustafakemalpaşa araç filosunu genişletti

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin araç filosuna yeni eklenen 32 hizmet aracının tanıtım töreni gerçekleştirildi. Törene katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, marka kent Bursa hedefiyle hizmetlerine devam ettiklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın her köşesinde yaşayan vatandaşlara kaliteli hizmetlerin ulaştırıldığını ifade etti. Bursa’yı her alanda marka bir kent haline getirmeyi hedeflediklerini anlatan Altepe, “Türkiye’de büyük değişim var. Bursa da büyük değişim ve gelişim halinde. Büyükşehir Belediyesi olarak ‘Çağdaş Bursa’ hedefimizle vatandaşlarımızın yaşamlarına değer katan hizmetlerimizi kentin her ilçesine ulaştırılması için çalışıyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe belediyemizle birlikte yapacağımız hizmetlerle Mustafakemalpaşa’nın gelişip değiştiği asıl bundan sonra görülecek. İlçedeki 131 mahalle de bu değişimi yaşayacak, Büyükşehir Belediyesi’nin gücünü Mustafakemalpaşa da yanında hissedecek. Mustafakemalpaşa’yı kalkındırmak için buradayız” diye konuştu.

KALİTELİ HİZMET

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da, Mustafakemalpaşa’nın kaliteli hizmetlerinde Büyükşehir Belediyesi’ni örnek aldığını ifade etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye kente değer katan çalışmalarından dolayı teşekkür eden Kurtulan, “Vatandaşlarımıza en kaliteli hizmetleri en hızlı şekilde sunmak için görevimizin başındayız. 131 mahallesi ve 670 kilometre yolu olan Mustafakemalpaşa’da belediye hizmetlerinde kullanılan araçların yenilenmesine yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında, 32 yeni aracın alımı gerçekleştirildi. Otobüsten, kamyonete TIR’dan eskavatör kırıcıya, hasta nakil aracından panelvanlara kadar farklı hizmetlerde kullanılacak araçlarla, Mustafakemalpaşalılar daha sağlıklı ve kaliteli hizmet alacaklar” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X